Ontdek de Kloostertrots poetsdoeken en wondersponzen

Nieuw in ons gamma! Een selectie aan kwalitatieve poestdoeken en wondersponzen. Maak uw schoonmaak gemakkelijk door de Kloostertrots producten te combineren met de juiste hulpmiddelen.

Vaak gebruikt men 1 soort doek die men naast de emmers heeft liggen voor meerdere toepassingen in en rond het huis terwijl deze daar niet altijd voor geschikt is. Een gewone “schotelvod” is handig voor allround gebruik maar beschikt niet altijd over de juiste eigenschappen voor specifieke doeleinden.

Voor grondige reinigingswerken zijn de unieke kloostertrots wondersponzen een onontbeerlijk hulpmiddel. Gebruik deze voor verkleurde plastics, vervuild tuinmeubilair of hardnekkige strepen of vlekken op kunststof en zelfs geschilderde ondergronden.

We hebben voor elke taak de geschikte poetsdoek, zo zijn er ook de stevige en pluisvrije doeken op rol. Deze zitten per 50 stuks op een rol en zijn onontbeerlijk in de keuken of werkplaats. Ideaal in gebruik in samenwerking met onze reinigingssprays zoals de kachelglasreiniger of de Blue-Bluff.

Ontdek het gehele gamma met alle uitleg en gebruikstoepassingen in onze webwinkel onder “Doeken en sponzen”