OVER ONS

Welkom bij “De Zeeperij®”, fabrikant van KLOOSTER-TROTS® Ambachtelijke Reinigingsmiddelen en Artisanale bereidingen.

Sinds 1984 leggen wij ons als klein familiebedrijf vooral toe op de productie en verkoop van ambachtelijke hoogwaardige reinigings- en onderhoudsmiddelen met specifieke toepassingen, voor zowel huidhoudelijk als professioneel gebruik.

Ons leveringsgamma bestaat uit 3 groepen: vloeronderhoud, ontvetters en speciaalproducten.

Reeds meer dan 30 Jaar staat “de Zeeperij®” als familie bedrijf met de produktie van Klooster-Trots®  Ambachtelijke Reinigingsmiddelen voor hoogwaardige en constante kwaliteit.

Dankzij doorgedreven kennis van zaken mbt het onderhoud voor natuursteen en keramische vloeren leveren wij nu een compleet gamma aan voorbehandeling en onderhouds-produkten van ongekende kwaliteit.

Onze bekende vloerreinigers zoals Swartoline®, “Abdij-Glans”®, Marmoline® en 100% Natuurlijke Vloerzeep zijn reeds 30 jaar voor veel van onze afnemers en consumenten een produkt met meerwaarde.

Maar ook op het gebied van ontvetters voor de meest uiteenlopende doelen, staan wij kwalitatief hoog aangeschreven in de Doe-Het-Zelf, Drogisterij en Non-Paint branche.

Produkten zoals Plafond & Verfwerkreiniger, Huis & Hobbyreiniger, en Cleanoline®, zijn zeer gewaardeerd, deze produkten doen wat ze beloven.

Klooster-Trots® produkten met meerwaarde en daarbij een uitstekende marge, zijn ook niet te koop op elke hoek van de straat, Wij stellen ons ten doel om afnemers in grote mate een eigen verkoop regio op te laten bouwen, waar wij ook toezien op een vast prijsbeleid.

De laatste jaren hebben wij ons vooral toegelegd op de produktie van speciaal produkten zoals Kachelglasreiniger (ook als privat-label), Lederreiniger, Boenwas & Meubelolie verwijderaar, KMS-reinigers voor gebruik bij verfmengsystemen, etc.

Kortom, Klooster-Trots® Kwaliteitsprodukten, willicht ook passend in Uw assortiment.