Na twee dweilbeurten een metamorfose?

Na twee dweilbeurten een metamorfose?

Uit “de Klooster-Trots®” Schoonmaak-Gazet!

Het onderhoud en voeding van natuursteen vloeren verloopt meestal niet altijd zoals gewenst.In de toonzaal en in de boekskes was uw vloer veel mooier. Natuursteenvloeren moeten gevoed worden met de residu’s uit het aanbevolen onderhoudsprodukt, dit zijn echter kleine marges, zodoende dat echte resultaten bij regelmatig gebruik slechts na enkele maanden zichtbaar zullen worden.
En geloof ons, het is nog NOOIT ANDERS GEWEEST !! Grijp vooral niet elke maand in alle wanhoop naar een nieuw onderhoudsprodukt !!

Nu kan U natuurlijk lachen met ons advies, en wellicht heeft men U anders geïnformeerd, ooit zal U moeten toegeven dat ons grootmoeder met haar mooie natuursteenvloer (zonder vloerverwarming) wel degelijk gelijk had.

En zo gebeurt het: Zet vooral Uw vloerverwarming uit!! Dweil vooral in kleinere bewerkbare vlakken, van bv 2 bij 2 mtr. Dweil vooral nat en regelmatig zodat het voedend residu voldoende kan intrekken in Uw vloer. Laat het reinigingsmiddel minstens 5 min. intrekken, om dan vervolgens het vak met een aftrekker droog te maken en het vuile water op te nemen met een propere dweil. De dweil regelmatig uitspoelen in zuiver water, en het water meermaals vervangen.

Leg vooral een droge dweil of handdoek onder de emmer tijdens het dweilen. Zo voorkomt U dat er een irritante afdruk van de emmer achterblijft op Uw vloer.

TIP !! Indien gewenst kan U na het dweilen de gedroogde vloer nog eens nawrijven met een droge katoenen of microvezel dweil, zo activeert U de gewenste glans. (enkel indien gewenst)

Logica en geduld daar moet U het mee doen !!