Voorbehandeling & Onderhoud van nieuwe Natuursteen Vloeren.

Voorbehandeling & Onderhoud van nieuwe Natuursteen Vloeren.

Uit “de Klooster-Trots®” Schoonmaak-Gazet!

Nieuw geplaatste natuursteenvloeren hebben in eerste instantie dezelfde voorbehandeling nodig, indien er cementsluier aanwezig is, of indien enkel specifiek nieuwbouw vuil.

Bij aanwezigheid van cementsluier:

Deze wordt verwijdert met Klooster-Trots® CekafiX-M® dit is een zuurvrije Kalk & Cementsluier verwijderaar, en dus veilig voor alle soorten (Kalkhoudende) natuursteen. Maak de vloer op voorhand vochtig met zuiver water (Vloerverwarming op voorhand uitschakelen). En schrob kleinere vakken van bv 2 x 2 Mtr. met het gemengde produkt. Laat het produkt ca. 5 à 10 Min. intrekken (al naar gelang de vervuiling) om vervolgens het vuile water op te nemen met een propere dweil, (Spoel de dweil regelmatig uit in zuiver water). Het vuile water meermaals vervangen.

Indien geen cementsluier aanwezig, doch wel specifiek nieuwbouw vuil:

Dit wordt gemakkelijk verwijdert met Klooster-Trots® Grundoline®deze unieke reiniger is speciaal vervaardigt voor het verwijderen van nieuwbouw vervuiling, zoals (Kalk)schuurstof, zaagstof, inloopvuil, potloodstrepen, etc. Maak de vloer op voorhand vochtig met zuiver water (Vloerverwarming op voorhand uitschakelen). En schrob kleinere vakken van bv 2 x 2 Mtr. met het gemengde produkt. Laat het produkt ca. 5 à 10 Min. intrekken (al naar gelang de vervuiling) om vervolgens het vuile water op te nemen met een propere dweil, (Spoel de dweil regelmatig uit in zuiver water). Het vuile water meermaals vervangen.

Opgelet: De op de etiketten aanbevolen dosering NIET overschrijden. Bij extreme vervuiling de behandeling herhalen, en de aangegeven inwerktijd  verlengen.