BIGLAN® Zilverzeep
BIGLAN® Zilverzeep

Met genoegen kunnen wij U melden dat wij vanaf 01 Maart 2011 de aktiviteiten van Dhr. Benoit Boons (Firma Leboons) m.b.t de BIGLAN® Zilverzeep in zijn geheel hebben overgenomen.

Mede door onze kennis en ervaring, met name in produkten voor vloeronderhoud denken wij dat BIGLAN®

Zilverzeep perfekt in ons reeds bestaande assortiment past. Wij zullen de BIGLAN® Zilverzeep beginnen uitleveren vanaf begin April a.s, dit omwille van de nieuwe etikettering (volgens EU-verplichting).

BIGLAN® Zilverzeep

BIGLAN® Zilverzeep al bijna 40 Jaar een no-nonsens vloerzeep op basis van 100% natuurlijke grondstoffen, en zonder enige chemische toevoegingen.

BIGLAN® Zilverzeep bestaat uit 19% zuivere plantaardige oliën en vetten (met glanscomponenten) en is voor 100% Biologisch afbreekbaar.

BIGLAN® Zilverzeep is dan ook uitermate geschikt voor het wekelijks onderhoud van de meest uiteenlopende soorten vloeren, zoals Keramische tegels, Plavuizen, Granitto en Composiet vloeren en trappen, Gevlinderde Betonvloeren, Verzegeld Parket en Planche, PVC en Linoleum vloeren, en vooral voor de meeste Marmer & Natuursteenvloeren, etc. (Bij Natuursteenvloeren, informeer altijd Uw leverancier)

Meer info omtrent BIGLAN® Zilverzeep vind u hier.

Hopend dat wij met U samen verder kunnen werken met BIGLAN® Zilverzeep.

Geef jouw reactie!